Rüya | Konular | Kitaplar

17 yıllık eşe 'rüya dayağı'!

Galatasaray Üniversitesi mezunu işadamı, gördüğü rüya üzerine, İstanbul Üniversitesi mezunu karısını dövdü!

İddiaya göre “rüya dayağı” şöyle yaşandı: 44 yaşındaki B.Y. adlı adam, bir süre önce Fatih’teki evinde bulunan kilitli kasadan para çalındığını söyleyerek karısıyla tartıştı. Bununla da yetinmedi karısını hırsızlıkla suçladı.

36 yaşındaki 6 çocuk annesi Ö.Y., 17 yıllık kocasını hırsızlık yapmadığına inandıramadı. İddiaya göre B.Y., önceki sabah uyandığında karısına rüyasında kedi gördüğünü anlattı. Yatağından kalkıp, kitaplıktaki rüya tabirleri kitabını aldı ve gördüğü rüyanın yorumunu okudu. Rüyada kedi görmenin evdeki hizmetçinin para çalması anlamına geldiğini söyleyen B.Y, ardından da yatakta karısı Ö.Y.’ye saldırdı.

Şiddetin ardından Ö.Y., kaçarak polise başvurup şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan B.Y. ifadesinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERTÜRK

1 yorum

Rüyada eski erkek arkadaşını evlenirken görmek

Rüyamda eski erkek arkadaşımı evlenirken gördüm. Fakat çok mutsuz görünüyordu. Bir kaç kere göz göze geliyoruz ve gözlerinin içi kıpkırmızı sanki ağlarsın saatlerce de kırmızı olur ya öyle gibi. Sonra düğün yerinde yazı tahtası varmış. Ona düğün hediyesi olarak tahtaya bir şeyler yazıyorum. Ne yazdığımı hatırlamıyorum fakat yanlışlıkla cümlenin içerisinde kendi ismimi de yazmışım ve bunu farkedince hemen siliyorum kendi ismimi. Sonra erkek arkadaşım bu yazıyı okuyor ve bana bakıyor sanki yine mutsuz. Erkek arkadaşımın üzerinde bir gömlek var çizgili bir gömlek. Bu gömleği benimle beraberken almış ve düğünde o gömleği giymesine çok şaşırıyorum tam bunu birisine anlatırken o yanımdan geçiyor ve gülümsüyor.Düğün yerindekiler genelde siyah giyinmişler ve genelde başörtülü kişiler var. Fakat bir tane başörtülü kadının giydiği elbise içini gösteriyor ve ben çok şaşırıyorum. Sonra düğünde lise arkadaşımdan birisiyle dans ediyorum ve o beni görünce evleneceği karısını alıp uzaklaşıyor düğünden ben şaşırıyorum. Sonra onu ardından gidiyorum bende ve bi kıyafet pazarında buluyorum kendimi. Bir çok yeni elbise var.Ve düğün boyunca da yanımda beni seven ve o erkek arkadaşımla aramızdakileri bilen bir kadın var.
Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum.

03.12.2013 - Misafir

Konular