Rüya | Konular | Kitaplar

Rüyada Atatürk’ü görmenin anlamı!

Rüyanızda Gazi Mustaf Kemal Atatürk'ü mü gördünüz? Önce "hayrolsun inşalllah" diyelim ve geçelim anlamına... Bu rüyaların birden fazla anlamı var; bir "dua" mesala!

Aysun Yazıcı'nın haberi

Rüyanızda Atatürk’ü mü gördünüz... Hemen internetteki bir rüya tabirleri sitesine gidin. Sitelere göre rüyasında Atatürk’ü çalışırken görenler inisiyatif kullanacak, rüyasında Atatürk’le konuşanlar ise onun yolundan yürüyecek

Eğer rüyanızda Atatürk’ü gördüyseniz, şaşırmayın, heyecanlanmayın; çünkü bu rüya öncelikle “Çağdaş Türk insanı” olduğunuzun göstergesi. Eğer Atatürk’ü çalışırken gördüyseniz; bu insiyatif kullanma, yetki güç ve kontrol yeteneklerinizi ifade ediyor, yani gelişiminizin göstergesi. Eğer onunla konuşuyorsanız, bu da kişisel düşüncelerinizin Atatürk’ün düşünceleriyle örtüştüğünün ifadesi olurken, rüyalarınızda sürekli Atatürk ile birlikteyseniz bunun anlamı ise “onu çok özlediğiniz.”

Siz Atatürk’ü özlediniz

Bütün bu yorumların ayrıntılı açıklamaları ve daha fazlası için ise “Atatürk’ü rüyamda gördüm” yazarak Google’a bir tık yapmanız gerekiyor. Rüya tabiri ile ilgili internet sitelerinde “Atatürk’ü rüyamda gördüm” çok popüler bir başlık. Bu başlık altında çok çeşitli rüya tabirleri yapılıyor.

Rüyanızda Atatürk’ü sık sık görüyor ve konuşuyorsanız, endişelenmeyin şanslısınız. Bu rüyalar güç, kararlılık, ülkesini ve milletini sevmek, devrimcilik, çağdaşlığın işareti.

Eğer bu rüyaları sık sık görüyorsanız; utanmayın, sıkılmayın, bu da Atatürk’ün düşünce ve uygulamalarını özlediğinizin apaçık işareti.

Rüyada Atatürk’ü çalışırken görmek; inisiyatif kullanma, yetki, güç ve kontrol yeteneklerinizi ifade eder. Bu yönde gelişiminizin göstergesidir. Rüyada Atatürk ile görüştüğünüzü, konuştuğunuzu görmek; kendi kişisel görüş ve düşüncelerinizin, Atatürk’ün fikirleri ve uygulamaları ile olan benzerliğini ifade eder. Alternatif olarak Atatürk’ün fikir, düşünce ve uygulamalarını özlediğinizi gösterir. Ayrıca kendi kişisel görüş ve düşüncelerinizin, Atatürk’ün fikirleri ve uygulamaları ile olan benzerliğini ifade ediyor.

Belki de dua istiyordur?

Fakat, son bir sorun kaldı, ya bu yorumlar da sizi tatmin etmediyse? O zaman bir başka siteye girebilir ve şu yorumu dikkate alabilirsiniz, “Bizim size tavsiyemiz rahmetlinin sizden dua beklediği yönündedir. Veya uykuya dalmadan önce Atatürk’ ü çok düşündüyseniz belki de ondandır. Ama siz yine de bir dua edin.”

Taraf Gazetesi


Konular